Artikel

Betingelser for brug af Campingvogne.dk


Ydelsen

Campingvogne.dk er en ydelse stillet til rådighed af Campingbaserne ApS. Formålet er at formidle kontakten mellem sælger og køber i forbindelse med handel af campingvogne, autocampere, teltvogne, trailere og beslægtede produkter.

Ansvar

Campingbaserne ApS er ikke ansvarlig for nedbrud i systemer og manglende forbindelse til vores servere. Vi har ikke ansvar for tab i forbindelse med brug af vores service. Der kan forekomme tastefejl fra andre brugere, som kan påvirke den ydelse der købes. Campingbaserne ApS er ikke ansvarlig for tastefejl, hvad enten der er tale om en fejl fra vores side eller fra en bruger.

Levering og fortrydelse

Levering finder sted umiddelbart efter vi har modtaget din betaling, og der forefindes ingen fortrydelsesret efter du har godkendt betalingen. Fortrydelsesretten frafalder, fordi der er tale om køb af viden/information, som ikke kan tilbageleveres og dermed fortrydes.

Kontaktinformation

Har du problemer med at benytte vores service, eller ønsker du at rette henvendelse til os, kan du benytte nedenstående kontaktinformationer: Campingbaserne ApS Nygade 10, 7500 Holstebro. Kontaktperson: Thomas Kragelund Tlf. 96102824 E-mail: post@campingvogne.dk

Opbevaring og behandling oplysninger

Campingbaserne må ikke videregive eller sælge dine oplysninger. Vi benytter dine personlige oplysninger i forbindelse med udarbejdelse af statistik og til at opfylde de krav, der er til drift af virksomhed - herunder udarbejdelse af regnskab og revision. Behandlingen af alle personlige oplysninger sker i henhold til personoplysningsloven. Vi forbeholder os ret til at sende e-mails til regisrerede brugere i forbindelse med behandling af annoncer.